Tilbakemelding fra fornøyde oppdragsgiver:

"Mandagen etter julebordet var showet ditt tema i lunch-pausen. Då var det ein munter stemning. Det gjekk på fylling av vindusspyleveske, "take away"-barnevakt, borrelåsbrudebilde og bonusbarnebarn, "Me må snakka saman" osv. Komiteèn har fått mykje positive tilbakemeldsingar på at du leverte "varene" på ein framifrå måte. Takk skal du ha."
Hyggelig melding fra Bjerkreim Kommune etter standup for julebordet deres

---------------------------

"Min svigerinne fortalte om en utrolig morsom fyr som hadde underholdt dem på Figgjo. Ved nærmere gransking viste det seg å være deg! De ler visstnok ennå der borte :-) Full klaff!"
Hyggelig melding fra venn på Facebook

---------------------------

Denne takken var spesielt kjekk for meg å få, gitt min interesse for dorullbrett :-) :

"Takk for dritbra standup på årets Vandrefestival 26. juni 10"

Og vedlagt var en flott bok!!


"Dette ble et meget populært innslag til helt rett tidspunkt, med en svært morsom og trivelig Harald Eide Ellingsen på scenen. Han hadde festivalfolket i sin hule hånd, der han blant annet la ut om det nokså harde livet som byas på Jæren. En fantastisk respons var resultatet, og stemningen var satt for kvelden videre." Fra Vandrefestivalen 2010, Klepp.

"Vi var veldig fornøyd - å ja, du var løyen!!!!!!!!!!!!Fikk masse god tilbakemelding. Vi er superfornøyd og kvelden var bare helt perfekt!!Jeg går ennå å ler av du som la kabal...............Tjihi :))) Den var bara gullfine!Håper å høre mer fra deg ved en annen anledning.Tusen takk!"

"ALLE synes at du var kjempeflink. Du ble påminnet med utsagn du hadde fortalt i andre taler, så du traff alle!"
"Kanonbra! Bare gode tilbakemeldinger"